Vacature

Logistiek medewerker (parttime/fulltime)

Standplaats: Westland
Uren: Parttime en fulltime is allebei mogelijk
Werkervaring: Ervaring in de logistiek heeft de voorkeur

Het bedrijf

Huub van Leeuwen Westland verzorgt de opkweek van potplanten voor retailers. We zijn een familiebedrijf met meerdere glastuinbouwbedrijven binnen de regio.  

Hoe jouw dag eruit ziet

In de functie van logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de uitgaande goederen. Je zorgt voor het juist verladen van de karren en/of pallets en het juist afhandelen van de vrachtpapieren met de chauffeur. 

De chauffeur van het externe transportbedrijf meldt zich bij jou met een ritnummer en jij pakt de daarbij behorende vrachtpapieren. Jij zorgt ervoor dat de chauffeur het juiste aantal karren en/of pallets met planten meeneemt en uiteindelijk zorg je voor een goede afhandeling van de vrachtpapieren. 

Wie jij bent

Wij zijn op zoek naar zowel parttime als fulltime logistiek medewerkers. Ben jij iemand die je studie wilt combineren met deze mooie functie of ben jij iemand die graag fulltime aan de slag wil gaan? Allebei is dit mogelijk bij ons. Flexibiliteit is belangrijk voor deze functie. Het aantal uren dat jij bij ons wilt werken is bespreekbaar. Zaterdagochtend en begin middag is er vaak transport.

Wat wij bieden

Wij bieden je een salaris die passend is bij je functie, ervaring en inzetbaarheid. Het betreft een functie op zowel parttime als fulltime basis. Certificaten die benodigd zijn voor de logistieke werkzaamheden kun je bij ons behalen. Je werkt op verschillende locaties, dit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde zal zijn.

Wat mag je verwachten?

Een familiebedrijf met een platte organisatiestructuur die maatschappelijk betrokken is in het Westland. We zijn informeel en bieden je een plezierige werksfeer in een dynamische werkomgeving.

Reageren op deze vacature

Herken jij jezelf in het profiel en heb jij een hands-on mentaliteit? Reageer vóór 1 april met een korte introductie over jezelf. Een CV meesturen wordt gewaardeerd, maar is niet verplicht. 

Reageren op deze vacature kan door een mail te sturen naar emil@huubvanleeuwen.nl

© 2021 Huub van Leeuwen Westland
All rights reserved.

Bezoekadres:
Bosweg 6, 2671 BT Naaldwijk
t 0174-248804
e info@huubvanleeuwen.nl